اثرات tDCS بر پیری فیزیولوژیکی
اثرات tDCS بر روی ویژگی های شبکه مغز در طول پیری فیزیولوژیکی
2021-07-18
تشخیص اوتیسم QEEG
تشخیص اوتیسم با QEEG
2021-08-04

اثر درمان تکراری تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (rTMS) در کنترل اختلال افسردگی اساسی (MDD)

اختلال افسردگی اساسی(MDD) معمولاً با اختلال عملکرد کنترل شناختی همراه است که ممکن است پس از بهبود علائم بالینی با درمان داروهای ضد افسردگی ادامه یابد. تحریک مغناطیسی Transcranial تکراری (rTMS) یک گزینه درمانی موثر برای MDD مقاوم در برابر دارو است. در این مطالعه ، ما بررسی کردیم که آیا درمان rTMS نه تنها بر علائم افسردگی ، بلکه بر عملکرد کنترل شناختی نیز تأثیر مفیدی دارد.

روش ها:

۷۷ نفر مبتلا به MDD یک دوره درمانی ۳۰ جلسه ای ۱۰ هرتز را در قشر جلوی مغز پشتی سمت چپ (DLPFC) دریافت کردند. اثربخشی درمان با استفاده از پرسشنامه علائم افسردگی خودارزیابی (IDS-SR) قبل و بعد از درمان ارزیابی شد.با پاسخ بالینی به عنوان ۵۰٪ یا کاهش بیشتر در نمره IDS-SR در درمان ۳۰ تعریف شده است.

نتیجه گیری:

به طور کلی ، این نتایج نشان می دهد که درمان rTMS برای افسردگی اساسی(MDD) تأثیرات مفیدی بر سرعت روان-حرکتی و کنترل شناختی دارد. مطالعات آینده باید این یافته ها را به جمعیت بیشتری از بیماران و سایر حوزه های شناختی گسترش دهد.


مطالب مرتبط: اثرات rTMS بر اختلال افسردگی همراه با دردهای جسمی ، درمان PTSD با rTMS

منبع : Juliana Corlier, Elizabeth Burnette, Andrew C. Wilson, Jerry J. Lou, Adrian Landeros, Michael J. Minzenberg, Andrew F. Leuchter

بیشتر بدانید

 

1 دیدگاه

  1. Lupe Poer گفت:

    I found some new ideas in your post. The author have presented it nicely. Thank you for enlightening me.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *