اثر بازتوانی شناختی بر جانبازان
اثر بازتوانی شناختی(CRT) بر جانبازان
2021-09-15
استفاده از ارزیابی شناختی در تشخیص زود هنگام پارکینسون
کاربرد ارزیابی شناختی در بیماری پارکینسون
2021-09-22

بیماری همه گیر COVID-19 چگونه بر افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی (OCD) تأثیر می گذارد؟

بیماری همه گیر ویروس جدید کرونا (Covid-19) بار سنگینی بر سلامت عمومی و اضطراب گسترده ایجاد کرده است. عوارض جانبی نامطلوب سلامت روانی ناشی از COVID-19 ممکن است برای افراد مبتلا به اختلال وسواس (OCD) حاد باشد.

نگرانی های مربوط به آلودگی از شایع ترین زیرگونه های وسواس (OCD) هستند که ۳۰ تا ۴۰ درصد از افراد مبتلا به OCD تجربه می کنند .اغلب این نگرانی ها بر ترس از میکروب ها و ابتلا به بیماری ها و همچنین انتقال بیماری ها به دیگران متمرکز است. با توجه به قابلیت انتقال بالای ویروس کرونا یا همان SARS-CoV2 که باعث COVID-19 می شود ،علائم وسواس (OCD) در دوره های استرس عمومی بدتر می شود.
علاوه بر این ، بررسی چگونگی تأثیر همه گیری کرونا (COVID-19) بر توانایی افراد در دریافت و بهره مندی از درمان وسواس بسیار مهم است. خوشبختانه ، درمانهای تاثیرگذاری برای OCD وجود دارد ، از جمله دارودرمانی با مهارکننده های بازجذب سروتونین و درمان شناختی- رفتاری تحت نظر روانپزشک که میتواند اثرات نامطلوب COVID-19 بر روی بیماران وسواسی را کاهش دهد و یا به طور محسوسی درمان کند.


مطالب مرتبط:  بررسی کارکردهای شناختی در بیماران بهبود یافته از کرونا , اختلالات اضطرابی

منبع : Michael G. Wheaton, Haley E. Ward, Alana Silber, Elizabeth McIngvale, Thröstur Björgvinsson,How is the COVID-19 pandemic affecting individuals with obsessive-compulsive disorder (OCD) symptoms?,Journal of Anxiety Disorders,Volume 81,

بیشتر بدانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *